По инициатива на депутата Стоян Стоев бяха засадени повече от 60 дръвчета в община Сандански

Снимка: ГЕРБ

Най-голям брой от дръвчетата бяха засадени в с. Катунци лично от кмета Красимир Кисов

По инициатива на народния представител от ГЕРБ Стоян Стоев бяха засадени повече от 60 дръвчета в община Сандански. Това стана с доброволния труд на кметове и симпатизанти на партията.

Най-голям брой от дръвчетата бяха засадени в с. Катунци лично от кмета Красимир Кисов. Изпълнен бе и един символичен ангажимент със засаждането на дръвчета в централната градска част на Сандански.

„Пред офиса на ГЕРБ бяха оставени грозни черни дупки, които стояха месеци празни. Това е една от най-оживените части на града, заради няколкото търговски обекта в близост. Затова бях обещал, че ще засадим дръвчета, които да облагородят тази част на града ни“, обясни Стоян Стоев.

По думите му преди около година със средства и труд на симпатизанти на ГЕРБ са били подменени пейките в района.

„Засаждането на дърво носи силен символ – за продължаване на живота и за съграждане на по-добро бъдеще. Няколко дни след Цветница и в политическа ситуация в страната, в която публични личности се надпреварват кой може да разруши повече, ние отправяме послание за утрешния ден“, допълни още народният представител на Сандански в 45-то Народно събрание.    

Засадените дръвчета са американски червен дъб. В България това дърво присъства като декоративен вид, въведен още в началото на 20 век - заради забележителната си есенна окраска, в съчетание с добра поносимост към градски условия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK