Времето днес ще бъде облачно и ветровито

Снимка: Infomreja.bg

На места в Централна и Източна България ще вали сняг, в Горнотракийската низина - дъжд

Днес ще бъде предимно облачно и ветровито. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад, в източните райони късно вечерта ще се ориентира от север. На места в Централна и Източна България ще има валежи, предимно от сняг, в Горнотракийската низина - от дъжд, до вечерта и там ще преминат в сняг. Максималните температури ще са между 1° и 6°, в София 3°.

Над планините ще е предимно облачно и ветровито. Ще духа силен вятър от северната четвърт. На много места ще има валежи от сняг, по-значителни в Централна Стара планина, където ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на височина 1200 метра ще около минус 1° , на 2000 метра - около минус 7°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и с превалявания от дъжд. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са 4°-6°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Атмосферното налягане ще се понижи, но щеостане по-високо от среното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 16 ч. 54 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 3 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 12 мин. и изгрява в 15 ч. и 39 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK