Днес времето ще бъде облачно

Снимка: Infomreja.bg

Ще има валежи, по-значителни в Източна България

Днес ще бъде предимно облачно. Ще има валежи, на повече места и по-значителни в източната половина от страната. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България - умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са от 3° - 4° в северозападните райони до 9° - 10° на отделни места в Южна България, за София - около 5°.

В планините ще бъде облачно, а по върховете ще е мъгливо. На много места ще превалява слаб сняг, под около 1300 метра - слаб дъжд. Ще духа умерен и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно и с превалявания от дъжд. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 7°-10°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3 - 4 бала.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца и през деня още ще се понижи.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 57 мин. и залязва в 17 ч. и 9 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 12 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 43 мин. и залязва в 23 ч. и 50 мин. Фаза: един ден преди първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK