Янко Кочев е класиран на първо място в конкурса за управител на МБАЛ-Разлог

Снимка: Община Разлог

Утре Общинският съвет ще реши дали Кочев ще бъде новият директор на болницата

Комисията, определена от Общински съвет- Разлог, през месец юли, представлявана от трима лекари, един от които е директорът на РЗИ-Благоевград, както и от двама служители на Община Разлог, класира на първо място кандидатът за управител на МБАЛ- Разлог - Янко Кочев.

Кочев получи най-висока обща оценка след подаване на документи, писмена разработка и събеседване.

Във връзка с прозрачността в своите действия, Община Разлог публикува в официалния си сайт разработките на тримата кандидати за развитието на МБАЛ- Разлог, и звукозаписи от финалния етап на конкурса.

Със своите действия, общинска администрация цели прозрачност и публичност на конкурса, както и избягване на всякакви спекулации по темата.

Община Разлог обявява категорично, че не е имало интерес от други кандидати и броят на желаещите за управление на болницата не е бил ограничен. Всички, отговарящи на изискванията от МБАЛ- Разлог, цяла България и Европа, бяха с равни права за участие в конкурса, но без желание за кандидатстване, уверяват от администрацията.

Окончателното решение за избор на управител на МБАЛ-Разлог, предстои да вземе Общински съвет- Разлог, на 15 ноември. На извънредно заседание от 16:00 часа утре местната власт ще реши дали ще приеме оценката на комисията и дали Кочев ще бъде новият директор на болницата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK