Деца задигнаха 800 лв. от къща в Крайници, хванаха ги

Снимка: Infomreja.bg

Спипаха дупничанин с дрога

Вчера служители на РУ – Дупница, са установили извършителите на кражба на 800 лв. от къща в с. Крайници, те са непълнолетни лица. Половината от сумата е иззета от тях. Образувано е досъдебно производство по случая, информират от ОДМВР - Кюстендил.

Вчера дупнишки полицаи са задържали 41-годишен местен жител за притежание на наркотично вещество. При извършената му проверка от него са иззети 6 канабисови цигари, видът на наркотика е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство в РУ - Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

От пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, съобщават още, че е образувано бързо полицейско производство в РУ – Рила, за управление на МПС след употреба на алкохол. Резултатът на проверения в района на Кочериново водач е 0.92 промила, тестът е направен с техническо средство, взета му е и кръв  за анализ .

2 екипа на РСППБЗН са гасили вчера пожар в къща в с. Слокощица. Пожарът е причинен от късо съединение.Унищожени са бяла, черна и компютърна техника, мебели и дограма. Спасена е къщата. Няма пострадали хора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK