Георги Стамов: Определям мандата ми като народен представител за успешен

Снимка: ПП

Той представи част от успехите, които смята за безспорни и които постигна като депутат

Равносметката за осемте месеца, колкото бе мандатът на 47 НС, категорично е с положителен знак. Като народен представител положих всички усилия, за да работя само и единствено в интерес на област Кюстендил. Не смятам за редно да давам оценка сам на себе си, това ще направят хората.

Работата в рамките на четворна коалиция бе трудна, ежедневно възникваха спорове по различни теми, всеки един от политическите субекти настояваше, че неговата гледна точка е правилна. Но доказахме, че с диалогичност и държавническо мислене добрите неща могат да се случат. Това обяви кюстендилският депутат от ПП Георги Стамов.

Той представи част от успехите, които смята за безспорни и които постигна като депутат:

  • Съдействах за осигуряване финансирането на 7 проекта от 5 общини за над 12 млн. лв.
  •  Експертите и професионалистите в администрацията останаха да работят спокойно, без политически „метли“, натиск и нагласени конкурси. Недопуснахме самоцелни уволнения.
  •  Провеждах регулярни приемни дни в различни общини на Областта, в резултат на тях множество от поставените проблеми на хората бяха решавани.
  •  Участвах в работата по създаването на 7 законопроекта, чието приемане подобри жизнения стандарт, бизнес средата и ограничи корупционните практики

В последните дни на мандата си Стамов посочва, че е успял да договори финансиране за коригиране коритото на р. Банщица, в района на с. Ябълково.

„Има и редица по-малки проблеми, за чието решение положих усилия. Някои от тях са - справяне с уличните кучета, които притесняваха жителите на с. Радловци, съдействах за разкриване на допълнителна паралелка в училище “Св. Климент Охридски”, по молба на родители на ученици от Кюстендил и др.“, заяви още вече бившият кюстендилски депутат.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK