Усилен ремонт в парк „Рила“ в Дупница

Снимки: Община Дупница

Дейностите приключват през месец април

Ремонтни дейности в Парк "Рила" в Дупница продължават да се извършват, за да приеме в готов вид жителите и гостите на Дупница. Още с края на сезона, бяха започнати някои ремонти, но предвид температурните условия, които позволиха продължаване на дейностите, те не са спирали. Подменят се дървените мостове, оградите, счупените пейки се възстановяват.

Ремонт тече и в района на езерото, където се подменят компрометираните участъци от декоративната ограда и кей. "Имаше няколко фитнес уреди, които бяха развалени, но вече се отремонтирани и те. Предстои да бъдат приведени във вид и детските съоръжения за най-малките ни посетители.

В момента разглеждаме няколко варианта за голямо детско съоръжение, което да бъде поставено на мястото на корабчето, което бе вече изключително опасно и го премахнахме.

Коментирали сме с г-н Чимев, че до края на месец март трябва да сме приключили окончателно с ремонтите, както и най-късно през месец април да монтираме новото детско съоръжение.

По всичко личи, че Паркът отново ще бъде предпочитано място за хиляди жители и гости по-рано тази година заради климатичните условия, и ние трябва да сме напълно готови", коментира Костадин Костадинов, управител на Парк "Рила".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK