Дупничанин задигна портфейл с пари, подсигури си решетки за 24 часа

Снимка: Infomreja.bg

Спипаха го в автобус, пътуващ към Крайници

Вчера дупнишки полицаи са задържали 38-годишен мъж от с. Крайници за извършена кражба на мъжки портфейл със 100 лв. Жертвата е подала сигнала в полицията около 14.00 ч, кражбата е извършена в търговски обект в града.

Служителите предприели незабавни издирвателни действия и след около час извършителят на деянието е открит в автобус, прибирайки се към селото с „придобитото“. Портфейлът и парите са открити у него. По случая е образувано бързо досъдебно производство в РУ Дупница, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ - Кюстендил, са заявени извършени престъпления – откраднати маратонки и дрехи от търговски обект, счупени са стъкла на лек автомобил „Мерцедес“ в града. Дежурна полицейска група е извършила оглед на местопроизшествията, образувани са досъдебни производства, за случаите е уведомена прокуратурата.

Вчера криминалисти от РУ - Рила, са установили и задържали 26-годишен местен жител, който е бил обявен за общодържавно издирване за извършено престъпление, свързано  с противозаконно отнемане на автомобил. Работата по образуваното досъдебно производство продължава, уведомена е прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK