Шофьори се биха заради отнето предимство, единият извади нож

Снимка: Infomreja.bg

Единият нахлул на работното място на другия

Около 11.30 часа в РУ-Костинброд постъпил сигнал от служител на завод в града за възникнало сбиване между водачите на два автомобила.

На място веднага били насочени полицейски служители, които установили, че единият мъж е влязъл в помещението на охраната, обърнал е диспенсър с вода, ритал и удрял с юмруци по вратата и стъклата на сградата и заплашвал с изваден нож опонента си.

След незабавната намеса на униформените ситуацията бързо била овладяна, 26-годишният криминално проявен извършител – задържан, а ножът – иззет.

По първоначални данни е установено, че около час по-рано в района на Божурище товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“ е отнел предимство на лек автомобил „Субару“, в резултат на което водачът му няколко пъти е застигал и принуждавал буса да спре, а после нанасял удари с ръце по тялото и главата на другия шофьор.

Двамата мъже са тествани за употреба на алкохол и наркотици; резултатите им са отрицателни. По случая е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 325, ал.3 от НК, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK