Хандбален клуб "Пирин 64" се грижи за младото си попълнение

Снимка: Facebook

Децата, които имат желание, могат да тренират безплатно в Клуба

Хандбален клуб „Пирин 64“ в Гоце Делчев е известен със спортните си постижения. До голяма степен те се дължат на приемствеността в клуба. Поредното доказателство за това е приобщаването на 9 – 10-годишни деца към този спорт.

В момента Клубът набира момчета и момичета, родени през 2012 - 2013 година, и момчета, родени през 2010-2011 година. Квалифицираните треньори Тодор Русков и Иван Халачев ще посетят всички училища, за да се срещнат с децата и да им разкажат за хандбала. Тези от тях, които желаят, могат да се запишат на място.

Записването става и на телефон 0895 60 89 30 или направо на организираната първа тренировка на 1 октомври от 17:00 часа в зала „Неврокоп арена“.

Участието в тренировки и състезания е безплатно!

 

КОМЕНТАРИ

SUSAN BENSON01:00 - 01.10.2021
Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: [email protected] WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK