Кметът на Кресна, Николай Георгиев: Честит празник на българската община!

Снимка: Община Кресна

12 октомври е Ден на българската община и местното самоуправление

12 ОКТОМВРИ - ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ОБЩИНА И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ

Уважаеми колеги,

Позволете ми в Деня на българската община (12.10.2022 г.) да се обърна към вас с думи на искрена признателност и благодарност! Вие сте призвани да изпълвате ежедневно със съдържание правото на нашите съграждани да се самоуправяват и да получават толкова важните за тях общински услуги.

През годините, в които сме заедно, вие израстнахте като колектив, отдаден на работата и с поглед, отправен към бъдещето. Благодарение на вашите ежедневни усилия община Кресна използва ефективно съвременни средства за получаване, обмен и недеждно съхранение на информация при спазване на изискванията на Европейското и националното законодателство.

За удобството на нашите съграждани отдавна вече работи и модерен, изнесен информационен център (фронт офис), който улеснява достъпа до административни услуги и чувствително намалява корупционния натиск, съществувал у предишни общински управления. Бих искал специално да благодаря и на онези от вас, които донесоха и ще продължават да носят със своята качествена работа значителни допълнителни приходи в общинския бюджет по линия на Европейското и национално финансиране.

Убеден съм, че във ваше лице община Кресна разполага с необходимия човешки ресуср и административни умения, за да гарантира в цялост ефективно и ефикасно местно самоуправление и вярвам, че мнозина от вас, въпреки празника, вече си поставят по-високи цели в услуга и за благото на нашите съграждани.

Благодаря ви, колеги!

Честит празник!

 

Кмет на община Кресна

Николай Георгиев

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK