Общинският съветник Иван Мишков ще се кандидатира за кмет на Кюстендил

Иван Мишков, снимка: infomreja.bg

След като Валери Ненов напусна Общинския съвет поради влязлата в сила ефективна присъда за измама, инж. Иван Мишков зае освободеното от него място на най-колоритен съветник в местния парламент. Повече сентенции и живописни изрази, отколкото позиции, но понякога това дори върши повече работа, признават ролята му мнозина. Мишков, който първоначално беше член на „Атака”, влезе в Общинския съвет от листата на странна коалиция между НДСВ, ВМРО и няколко свободни политически валенции, ситуирана някъде вдясно, но не съвсем ясно точно къде.

Обмислям вариант да се кандидатирам за кмет на предстоящите избори като независим, сподели кюстендилският парламентарист. Като нищо ще взема около 30 процента от гласовете на тези, които биха гласували за ГЕРБ, но заради депутата Микев и неговия избор за кандидат за кмет Никола Татарлиев няма да го направят. Поне 20 на сто от избирателите на БСП също ще ме подкрепят, неприемайки кандидатурата на Мая Шишков. Ще взема и гласовете на разочарованите от сегашния кмет Петър Паунов – такива са сметките на Иван Мишков.

Засега никой не ме слага в своите сметки, но ще им излязат криви – нека само да стигна до медийните дебати с тях - категоричен е той. Ако все пак не постигне успеха, който сега изчислява, бившият атакист допълнително ще мисли към кого да пренасочи на балотажа получените за него гласове.

 

КОМЕНТАРИ

Атомната централа16:46 - 25.07.2011
Можете само да му дишате прахта зад гърба на Мишков! Ако не етой и преди него Шамшала, тоя кюстендилски Общински съвет отдавна да е заспал сън дълбок - пълен е със задремалци и леви, и десни, а тия, дето си играят на център, не са си на център и не знаят изобщо къде са.
Руската мафия13:19 - 25.07.2011
Мишков,предизборната кампания с капсули уран ли ще я плащаш?
Страшен си, Мишков!10:16 - 25.07.2011
Че кмет нема да станеш - това е ясно, но поне ще им кажеш в прав текст нещата, които другите не смеят да си кажат един на друг. Нали все уж са конкуренти и опоненти, па са като адвокатите - от съдебната зала отиват заедно в кръчмата. Та така и кандидатите за кметове - все различни, а то все наши.Кой и да стане, са на кяр.Давай, Мишков!
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK