ИНФОМРЕЖА става на 12!

Снимка: Infomreja.bg

Медията стартира своята дейност в Деня на духовността

Ако сравним духа на медията ни с цикъла на живота, вече сме в тийн зоната и ни предстоят бурни моменти, изпълнени с радости, вълнения, трепети, промени, постигане и отдаване.

12 са годините, в които ИНФОМРЕЖА надскача границите и преминава през препятствия. Нито сме „различни“, нито сме „новатори“, а просто следваме моралните, етични журналистически и човешки норми, стремейки се да работим не в един, два, три региона, а да обхванем всички най-важни събития в страната и чужбина.

Силата и смелостта да покажем на читателите другата гледна точка, да не бъдем сред „стадото“, а да имаме собствен вкус, ни коства много – най-вече умора и надпревара с времето и технологиите, но крачката към успеха е именно в това – да се учим и развиваме, да опитваме и анализираме.

Днес медията ни – 12-години по-мъдра, отново се движи от една женска сила, разделена между 5 дами. С мъжки дух понасяме основателните и недотам критики на публиката, уважавайки всяко аргументирано мнение. Ние имаме самочувствието да надграждаме, да се награждаваме за малките успехи, да търсим верния път до читателите.

Падаме, ставаме, борим се, творим, мислим, скачаме, губим и отново печелим.

ИНФОМРЕЖА е организъм, който диша, живее и функционира благодарение на нашата аудитория и партньори. Всеки един текст – всяка минута, час, ден, месец, година води до днес и продължава към утре, за да ни има въпреки бурите и да бъдем въпреки ударите.

Честит рожден ден, казваме сами на себе си и си пожелаваме вие – нашите читатели, да споделите празника и делника с нас!

ИНФОМРЕЖА на 12!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK