Започва възстановяването на водопровода към община Гърмен

Снимка: Infomreja.bg

Водоподаването ще бъде нормализирано

От утре започват аварийно – възстановителните работи по скъсания участък на главния водопровод, захранващ с вода селища в община Гърмен. Това стана възможно след спадане нивото на река Места и решение на ВиК – Благоевград.

Както е известно, в община Гърмен беше обявено бедствено положение, след като 7 населени места останаха без вода.

„Аварийното подаване на вода към засегнатите населени места от помпена станция Дъбница и излишната вода от село Дебрен ще продължи до възстановяването на водопровода над река Места.

Ръководството на общината Ви уверява, че се предприемат всички възможни действия за нормализиране на водоподаването към засегнатите населени места. Благодаря за разбирането и търпението“, пише в обръщение към жителите на общината кметът Феим Иса.

 

КОМЕНТАРИ

Венци14:01 - 16.12.2021
Ех Башев защо се захвана с тези кучки да ти изедат главата.Ахмед само ти можеш да ръководиш общината но се провали с тази от Дъбница ти изяде главата та сега и ние страдаме
Мехмедали13:34 - 16.12.2021
Феиюе бедства общината не се оправдавай утре онзи гелосания Вранчов Кучето цялата администрсция там те се издържат с наще данаци а ние в Огняново бедстваме .
Асан13:30 - 16.12.2021
тия в ВИК Кюлюма и Барата те какво правят още там мекерата и доносници на ГЕРБ колко хора изгоряха заради тях .Хаиде дс доиде промяната с стари моми нов не става
Бунтар12:48 - 16.12.2021
Всички педали от ВИК на обекта до отстраняването на аварията, след като цяло лято нищо не направиха.

FACEBOOK