Пеевски след среща с Петков: Целта е общ проект за конституционни промени

Снимка: БГНЕС

Ще бъде направен общ проект на ПП и ДПС, обясни той

Продължават срещите между ПП-ДБ и ДПС в търсене на подкрепа за конституционни промени. Целта е постигане на съгласие за общ проект, обяви депутатът от ДПС Делян Пеевски след продължил близо час разговор със съпредседателя на ПП Кирил Петков в кабинета на зам.-председателя на НС Никола Минчев.

Пред БНР Пеевски коментира: 

"Нека да видим, разговаряме. Нали това беше смисълът, че вчера ги подкрепихме, за това само. Нашият проект може да го видите, той беше на всички раздаден преди година и половина. Обсъждаме го в момента и те имат също проект, който чакаме да ни изпратят. Предложенията няма да бъдат само "наши" или "ваши". От тези всички проекти ще направим един проект, който заедно ще внесем".

Вчера от ПГ на ДПС предложиха Пеевски да бъде включен в Комисията по конституционни въпроси. 

 

КОМЕНТАРИ

Лютви Х.07:18 - 16.06.2023
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..освободете Якоруда от тази порочна шайка общински крадци....ограбиха общината, всичко е шуробаджанащина, направиха Якоруда най бедната и безработна община за 20 г порочно управление...мафия..нямат авторитет сред хората и ДПс ще загуби местните избори ако не се отървем от ТЯХ
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK