Костадин Костадинов вярва, че има шанс за балотаж срещу Румен Радев

Снимка: БГНЕС

Той заяви, че от "Възраждане" са против влизането в еврозоната и удължаването на COVID мерки

Няма разлика между управлението на Борисов и Радев. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на Нова телевизия.

Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент. Искаме България да води независима политика и да се промени изцяло политиката на страната ни, заяви Костадинов. Той смята, че "Възраждане" и лично той като кандидат за президент, имат шанс за балотаж.

Костадинов заяви, че от "Възраждане" са против влизането в еврозоната и удължаването на COVID мерки. Точно затова смятам, че няма особена разлика между управлението на Борисов и Радев. Костадинов поясни, че от партията ще поканят на среща всички политически партии, ако те имат същата визия за бъдеща перспектива, то тогава би имало консенсус в политическите взаимоотношенията.

В заключение той изказа остра позиция срещу задължителното ваксиниране и COVID мерките в страната. Според него се насажда психоза в обществото, а данните се изкривяват, включително и данните за смъртността. /Нова тв/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK