ГЕРБ очаква избори и вота на недоверие на народа

Снимка: БГНЕС

Деница Сачева не изключва тези предсрочни избори да се проведат и преди края на тази година

"За нас е ясно, че предсрочни парламентарни избори категорично ще има. Това е въпрос на време." Това заяви в студиото на Нова телевизия бившият социален министър и сега депутат от ГЕРБ/СДС Деница Сачева. Тя не изключва тези предсрочни избори да се проведат и преди края на тази година, а целта на ГЕРБ е отново да покажат, че са истинската алтернатива за управление на страната. Ние можем да управляваме и го доказахме, заяви Сачева.

Тя обаче не даде анонс опозицията да се опита да свали правителството с вот на недоверие. Според нея вотът на недоверие трябва да бъде даден от българските граждани.

"Трябва да стане ясно, че това управление, в този си вид, не помага с нищо на България. По думите й ГЕРБ/СДС непрекъснато се опитва да дава конструктивни предложения.

"Друг е въпросът дали управляващите искат да се вслушат. Начинът, по който ще се върнем в управлението, зависи от едни предсрочни избори. Доказали сме, че може да управляваме по-добре", допълни депутатът.

Сачева коментира представените от отделните коалиционно партньори антикризисни мерки като чисто проинфлационни мерки. "На практика това е нещо като опаковка без съдържание."Няма как едновременно да се увеличават социалните разходи и да се намаляват приходите в бюджета", коментира тя.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK