Валежите спират, облачността намалява

Снимка: Infomreja.bg

Понижение на дневните температури

Днес до обяд от северозапад валежите бързо ще спрат, облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд над много райони до слънчево. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е слаб, в източните райони - умерен. Дневните температури ще се понижат още и максималните ще са между 11° и 16°.

В планините от запад валежите бързо ще спрат. Облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна. Вятърът ще е умерен до силен, от север-североизток, по най-високите части от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието до обяд ще е предимно облачно и на места ще има валежи от дъжд. След обяд от север валежите ще спират, облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Дневните температури ще са 13°-14°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще се усили и ще е около 3 бала.

Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и ще е значително по-високо от средното за октомври.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 51 мин. и залязва в 18 ч. и 30 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 39 мин. Луната в София залязва в 11 ч. и 29 мин. и изгрява в 20 ч. и 38 мин. Фаза: четири дни след пълнолуние./НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Davina Claire11:04 - 28.10.2021
Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: [email protected] ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на ([email protected]) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK