Променлива облачност днес, на места слаби валежи от дъжд

Снимка: Infomreja.bg

Сравнително студено

Днес облачността ще е променлива, а над източните райони - по-често значителна и на отделни места ще има слаби валежи от дъжд, в планините - от сняг. Ще духа умерен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Ще се задържи сравнително студено с максимални температури между 7° и 12°.

Над планините ще има променлива, по-често значителна облачност, на отделни места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е умерен и силен от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 2°, на 2000 метра ще е около минус 8°.

Над Черноморието облачността ще е предимно значителна, до вечерта ще има и слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен предимно северен вятър, който до края на деня ще отслабне. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Атмосферното налягане ще се повишава и ще е по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 57 мин. и залязва в 20 ч. и 1 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 4 мин. Луната изгрява в 5 ч. и 47 мин. и залязва в 16 ч. и 19 мин. Фаза: четири дни преди новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK