Облачно време днес

Снимка: Infomreja.bg

В източните райони ще има слаби валежи от дъжд

Днес над по-голямата част от страната ще се задържи предимно облачно, на места в низините и мъгливо. Главно в източните райони ще има слаби валежи от дъжд, а на места в останалата част от страната ще преръмява. След обяд над Югозападна България облачността временно ще се разкъса и намалее. Ще продължи да духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат между 4° и 9°, в София 7°.

В планините ще бъде предимно облачно със слаби превалявания от сняг. Ще духа слаб вятър, предимно от югозапад, по най-високите върхове на Рила и Пирин - от северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 4°, на 2000 метра - около 0°.

Над Черноморието ще бъде облачно, на много места със слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 8° и 11°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 10 мин. Луната в София залязва в 4 ч. 46 мин. и изгрява в 15 ч. и 14 мин. Фаза на луната: три дни до пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK