Облачно време с краткотрайни валежи от дъжд

Снимка: Infomreja.bg

Максималните температури - между 24° и 29°

Днес над страната отново ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, временно интензивни, валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Остават условията за градушки. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°.

Над планините облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра - около 12°.

По Черноморието облачността ще е значителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд, придружени с гръмотевици. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 48 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 19 мин. Луната в София залязва в 1 ч. и 28 мин и изгрява в 12 ч. и 26 мин. Фаза: един ден преди първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK