Предимно слънчево време днес

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между минус 2 и 3 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. Над югоизточните райони облачността ще се задържи значителна, но ще е без валежи. В Източна България вятърът от север-североизток ще отслабне и ще е до умерен. Ще остане студено с максимални температури между минус 2° и 3°, в София около минус 1°.

Над планините ще е предимно слънчево, преди обяд със значителна облачност над Централна Стара планина, но ще е без валежи. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра - около минус 9°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, над южното крайбрежие облачността ще се задържи значителна, но валежи са малко вероятни. Вятърът от север-североизток постепенно ще отслабва и ще е до умерен. Максималните температури ще са 0-3°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще е 4-5 бала.

Атмосферното налягане ще се задържи значително по-високо от средното за месеца.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 33 мин. и залязва в 17 ч. и 49 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 16 мин. Луната в София залязва в 9 ч. и 23 мин. и изгрява в 21 ч. и 33 мин. Фаза на луната: четири дни след пълнолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK