За първа година випуск от Център за специална образователна подкрепа ще празнува своя абитуриентски бал

Снимка: Infomreja.bg

Шестима абитуриенти завършват образованието си

На 14.05.2021 г. за първа година випуск от Център за специална образователна подкрепа „Св. Паисий Хилендарски“, ще празнува своя абитуриентски бал, абитуриентите ще имат възможността да изживеят приказните емоции и ще усетят еуфорията около завършването си.

Шестима абитуриенти, настанени в Център за настаняване от семеен тип за деца и/или младежи с увреждания, завършват образованието си в Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“ с изнесено обучение в ЦСОП за първи път след промяната в закона за предучилищното и училищното образование от 2016 година.

За прическите на абитуриентите ще се погрижи Лора Цветкова, салон Jovany, елегантната визия и тоалетите на момичетата са дарени от Ваня Якимова, магазин Miss Me Store, а грим ще подари Мерилин Михайлова.

Кетърингът е поверен на „Радост 2626“ ЕООД, сладкарница „Чори“, Raffy Bar & Gelato Благоевград, сладкарница “Lacasta”, закусвалня „Чифлика“ и „Парти пица“, а празничната украса ще бъде направена от Юлиана Малючка.

Община Благоевград благодари на всички, които се включиха в прекрасната инициатива, заедно да направим деня на абитуриентите специален.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK