Извършител на дързък грабеж попадна в ареста на РУ - Сливница

Снимка: Infomreja.bg

Проникнал в дома на 67-годишна жена, нападнал я и я ограбил

Рецидивистът е задържан в резултат на незабавни оперативни действия на криминалистите от РУ - Сливница, предприети след постъпил около 4.30 часа на 25-и май сигнал.

Съобщено било, че 67-годишна жена от Сливница е била нападната и ограбена от непознат, който проникнал в дома й през покрива. След заплахи и побой, той й отнел наличните 70 лева и избягал.

След оглед на местопроизшествието по случая било образувано досъдебно производство, а в хода на разследването криминалистите влезли в дирите и задържали извършителя на дръзкото престъпление -  22-годишен жител на Перник с множество криминалистически регистрации и осъждан за взломна кражба и блудствени действия.

Още същия ден, след доклад на събраните данни в Районна прокуратура - Сливница, на мъжа е повдигнато обвинение за извършени престъпления по чл. 198, ал.1 и по чл. 150, ал.1 от НК и с прокурорско постановление арестът му е удължен за срок до 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение спрямо задържания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK