Новаков: Уважавам всички, които са се регистрирали, нашата листа е по-добра

Снимка: Infomreja.bg

ГЕРБ регистрира листа си

Регистрираме листата на ПП ГЕРБ. От това, което видях, мога да кажа, че изпитвам уважение към всички, които са се регистрирали, за да участват в изборите. Пожелавам им успех. Виждам, че и в техните листи има добри и кадърни хора, както и в тези, които явяват от много години в изборите, така и тези, които ще се явят за първи път.

Това заяви евродепутатът Андрей Новаков. 

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в Районната избиратена комисия - Благоевград листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 4 април 2021 г. Документите бяха внесени от областния координатор и евродепутат Андрей Новаков и областния организационен секретар и народен представител Даниела Савеклиева. Заедно с тях бяха депутати Георги Динев, д-р Емил Тончев, Александър Мацурев и Стефан Апостолов, които са в листата за народни представители и за предстоящия вот.

Това, което мога да кажа е, че нашата листа е по-добра, заради хората, които са вътре, заради привилегията един от най-успешните министри в правителството да е именно в Благоевград – областта, която е на второ място в България, след София, да има брои международни фирми за превози, за област, през която минава международен транспортен коридор, област, в която има три граници, чака се и отварянето на нов пункт, заяви Новаков.

Другото предимство, което виждам аз е отборът, който сме събрали в тази листа. Веднага след министър Желязков е директорът на РУО-Благоевград, Ивайло Златанов. Веднага след него е един от най-успешните ни депутати – Георги Динев от Петрич, след него е д-р Тончев от Разлог – който е посветил живота си в това да спасява чуждите животи. И през тези пандемия той се отдаде от това. Ал. Мацурев не се нуждае от представяне – не само от Благоевград, вероятно, но от цяла България е един от разпознаваемите депутати, който свърши много работа и този, който внесе най-много законодателни предложения в НС, който заслужено намери място в нашата листа. Веднага след него е Сандански – Стоян Стоянов, а след него е нашия коалиционен партньор от БСП – Борислав Михайлов. На осмото място е директорът на НОИ – Илиан Георгиев и след него Никола Джингаров от Гоце Делчев. След него Гърмен с Денис Шенгов, 11-ото място е един от най-добрите ай ти експерти от Благоевград Николай Михайлов, каза Новаков.

В гражданската квота има доста разпознаваеми лица от града като Димитър Урдев, и Део Тошев, Димитър Чолев, Николя Митрева, Стефан Апостолов – който разчита на своята популярност, допълни Новаков.

„Това, за което се борим е „Отличен“. Свършили сме не малко работа, знаем как да свършим още повече, нашата цел е да имаме „Отличен“ – да имаме 6 депутати, като към момента са 5 и един от хората, който ще спомогне Дниела Савеклиева. Сигурен съм, че тя ще напарви предизборния си щаб още по-силен. Оттук насетне ни чака много работа. Уважавам всички, които са се регистрирали, просто нашата листа е по-добра“, завърши Новаков.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на ГЕРБ в 1 Многомандатен избирателен район:

1. Росен Желязков -  министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията

2. Ивайло Златанов - Началник на Регионалното управление на образованието-Благоевград, общински съветник

3. Георги Динев- народен представител в 44-то Народно събрание 

4. Емил Тончев - народен представител в 44-то Народно събрание 

5. Александър Мацурев - народен представител в 44-то Народно събрание 

6. Стоян Стоев – общински ръководител на ГЕРБ-Сандански

7. Борислав Миланов - адвокат

8. Илиан Георгиев – директор на ТП на НОИ - Благоевград

9. Никола Джингаров – общински ръководител на ГЕРБ – Гоце Делчев

10. Денис Шенгов – председател на Общински съвет - Гърмен

11. Николай Михайлов – IT специалист

12. Димитър Чолев – зам. директор на СУ „Антон Попов” – гр. Петрич

13. Теодор Тошев - адвокат

14. Димитър Урдев - инженер

15. Наташа Стоянова – инженер-агроном

16. Йордан Андонов - мениджър

17. Георги Матеев - педагог

18. Никол Янкова Тимева-Митрева – общински съветник в ОбС-Струмяни

19. Александър Петков - филолог

20. Николая  Илиева - архитект

21. Иванка Кехайова - адвокат

22. Стефан Апостолов - народен представител в 44-то Народно събрание 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK