Корнелия Нинова се зарази повторно с COVID-19

Снимка: БСП

Сега тя е без симптоми

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново е с коронавирусна инфекция, след като през миналия октомври се разболя от COVID-19 и беше хоспитализирана. Новината беше съобщена от самата Нинова в профила й във Фейсбук. Сега тя е без симптоми.

"В последните дни имах много интензивни срещи с браншови организации, работодатели, синдикати, граждани, колеги. Бих искала да предупредя всички, с които съм се срещала, че от днес съм положителна с COVID-19. Добре съм. Нямам симптоми, но ще остана под карантина и ще работя от дома. Моите срещи и участия в медии се отлагат, но кампанията на БСП продължава по предварително приетия график. Целият ни екип е мобилизиран. Винаги съм разчитала на тях и знам, че ще си свършим перфектно работата в кампанията. Успех!" - пише председателката на БСП.

През октомври миналата година тя беше приета с COVID-19 в инфекциозната клиника на Военномедицинската академия, където беше лекувана в продължение на седмица.

"Прилоша ми, втресе ме. Вдигнах температура. Започнах да кашлям. Потърсих лекарска консултация. Направиха ми тест и той излезе положителен и лекарите прецениха, че при тези симптоми трябва да ме хоспитализират." сподели тогава тя.

По собствените й думи, тя е била включена на системи в продължение на 4 дни. /News.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK