„Изправи се! Мутри вън!“ в Благоевград атакува НС със силна и почтена листа, утроява резултата си от 4 април

Снимка: Infomreja.bg

“Поставили сме си за цел да удовлетворим очакването на хората в следващия парламент да има мнозинство на почтените“

„Изправи се! Мутри вън!“ в Благоевград се впуска в битката за 46-ия парламент със силна и нахъсана листа и с амбицията да утрои резултата си от парламентарните избори на 4 април.

Снощи Коалицията откри официално предизборната си кампания пред своя офис на ул. „Тодор Александров“ в центъра на града.

„Време е за промяна, казваме ние от „Изправи се! Мутри вън!“. Поставили сме си за цел не просто да удвоим, а да утроим резултата, защото предизвикателството вече не е да довършим изгонването на мутрите от властта, а да удовлетворим очакването на хората в следващия парламент да има мнозинство на почтените, което да излъчи правителство на почтените; управление, което да бъде сред хората, което да служи на хората, което да бъде на страната на хората и да се захване с решаване на отдавна отлаганите проблеми“, заяви лидерът на Гражданска платформа „Изправи се.БГ“ и водач на листата за Първи многомандатен избирателен район - Благоевград, Мая Манолова.

Тя нарече управленския модел, наложен от бившия премиер Бойко Борисов, корумпиран, довел до „прахосване на милиони левове за некачествена работа с опасни резултати“.

„Виждате го и в Благоевград – дали плочките пред Общината, или дълго обещаваната индустриална зона. Никой от проектите, с които се захваща  ГЕРБ, не просъществува повече от месеци, без да се нуждае от следващ ремонт. Бяха инвестирани милиарди левове и въпреки това България става все по-задръстена, все по-несигурна, все по-угнетена, все по-безперспективна. Затова ние от „Изправи се! Мутри вън!“ казваме стига. На 11 юли ще сложим край на корумпираното и некадърно управление на Бойко Борисов и казваме на гражданите на Благоевград и на България – изправете се!", призова Манолова. 

Тя призна, че предстои много работа за довършване на започнатото в 45-ия парламент - и с комисията по ревизията, и с внесените законопроекти, и с осемте приоритета на Коалицията, които съвпадат с номер №8 в бюлетината, сред тях на първо място са повишаване на доходите на българските граждани и преизчисляване на пенсиите.

“Нашата цел е подкрепа на бизнеса, на микропредприятията, на малките фирми, проектът за „Зелена България“, който съвпада и с нашата цел за “Зелен Благоевград“, подкрепа на гражданите от бирниците, от колекторите, от частните съдебни изпълнители, от монополните дружества; ние сме за дълбока съдебна реформа; за здравеопазване, което да бъде достъпно, качествено“, каза още Мая Манолова.

По-рано през деня от името на Коалицията тя лично изрази безрезервната си подкрепа към кандидата за кмет на община Благоевград от ПП „Има такъв народ“ - Илко Стоянов.

„Поставихме му няколко задачи. Освен да спечели изборите, да работи за превръщането на Благоевград в зелен град, да се пребори за чист въздух и строги санкции за замърсителите, да работи за високи доходи, постигнати чрез привличане на инвестиции в една прозрачна, дигитална и абсолютно изчистена от корупция община. Ние ще бъдем гарант това да се случи. В парламента каузата на Благоевград ще бъде защитавана с №8 в интегралната бюлетина", увери Манолова.

Тя определи листата на “Изправи се! Мутри вън!“ за Първи МИР-Благоевград, като силна и почтена, с доказани професионалисти, които си "тежат на мястото", след което представи поименно всички кандидати за народни представители.

Ето и пълния ѝ състав:  

1. Мая Божидарова Манолова-Найденова

2. Валентина Василева Василева-Филаделфевс

3. Албина Алексеева Анева-Томова

4. Валери Бориславов Смиленов

5. Вангел Димитров Арабаджиев

6. Надежда Данаилова Самарджиева

7. Илиян Ангелов Ушев

8. Кирил Венциславов Атанасов

9. Мария Иванова Радойкова

10. Емил Атанасов Мицев

11. Георги Илиев Япов

12. Мария Георгиева Василева

13. Васил Петров Астинов

14. Стефан Кирилов Стойчев

15. Соня Спасова Маркова

16. Никола Димитров Шарков

17. Виолета Николаева Георгиева

18. Емил Бориславов Дерменджиев

19. Иво Атанасов Стоянов

20. Малина Антонова Балабанова

21. Нора Анчева Симеонова

22. Траян Господинов Господинов

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK