Георги Петров: Българските патриоти доказахме, че се водим единствено от българския национален интерес

Снимка: Infomreja.bg

Организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов: Георги Петров се е доказал като човек, който е помагал на всеки

Ние, Българските патриоти назад във времето, с нашите действия и постъпки, доказахме че се водим единствено от българския национален интерес. И в момента само ние сме направили подписка срещу ДПС и протестираме пред ЦИК, заради онези 121 секции, които т.нар. нови български партии в парламента подариха на Доган и ДПС. Само ние поставяме въпроса с все по-зараждащата се циганизация в България, с огромния проблем с демографската криза, с джендър идеологията, която ни налагат псевдо либерали от Европа, но бъдете сигурни – ние, Българските патриоти ще устоим и ще подкрепяме традиционното българско християнско семейство, което се състои от дете, баща и майка, а не от родител 1 и родител 2.

Искам да ви уверя, ние, Българските патриоти, никога няма да предадем онези хиляди български войводи и четници, които са дали живота си за свободата. Ние, Българските патриоти няма да предадем българската история и да направим крачка назад, защото България е НАД ВСИЧКО, Да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!, заяви водачът на листата на КП,,БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" за 10 МИР - Кюстендил, Георги Петров по време на патриотичен концерт в Кюстендил. Стотици кюстендилци се събраха късно снощи на арката в областния град, където можеха да се насладят на изпълненията на известния народен изпълнител Илия Луков. Фолклорни състави и граждани се хванаха на хора, което изпълни  пространството около Арката, а за да изрази подкрепата си към Георги Петров, в областния град пристигна организационния секретар на ВМРО, Юлиян Ангелов.  

Ние може са сме имали всякакви грешки – няма безгрешни хора. Но пред вас винаги сме заставали гордо, защото никога не сме предавали като Български патриоти българските национални интереси. Не позволихме в България момчетата да станат момичета, а момичетата момчета. Не позволихме в България да има еднополови бракове, не позволихме да бъде подменена българската история в Македония, не позволявахме на Ердоган и Турция да се намесват във вътрешните работи на България. Но видяхме, че дойдоха едни нови, уж политици, стари муцуни, родом от тук, които изведнъж се родиха отново и са най-моралните и най-чистите.

Какво направиха те в 45 Парламент за 9 дни и 8 часа – промениха Изборния кодекс в тяхна полза и разрешиха на Турция и Ердоган да разкриват безброй секции, като по този начин Турция да контролира политическия процес в България. Това е пълно национално предателство и ние ще ги назовем с имената – това са партията на Слави Трифонов, коалицията на Мая Манолова, десните либерални демократи, които защитават джендър идеологията и ДПС. И ние като българи, трябва да излезем на 11 юли и да гласуваме масово, за да може да спрем наистина турската инвазия и да не позволим на Ердоган и Турция да контролират живота на българите“, заяви Юлиан Ангелов.

Той допълни, че Българските патриоти не работят само за запазване на българските традиции, а работят затова българите да живеят по-добре и през последните 4 години са изпълнили над 90% от обещаното пред избирателите.

По отношение на водача на листата на КП,,БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" за 10 МИР - Кюстендил, Георги Петров, Ангелов заяви:

Специално за Георги Петров мога да кажа следното – той е местен, свестен и известен. Един от малкото водачи, които са местни, а не парашутист. Ние във визията си в Кюстендилски избирателен район сме заложили на хора, които са от Кюстендил, Дупница и други общини, защото считаме, че тези хора трябва да защитават интересите на местната общност, а Георги Петров се е доказал през целия си живот като български патриот, човек, който е помагал на всеки, човек, който защитава българите в Македония и Западните покрайнини, човек който е готов да протегне ръка на всеки. Мисля, че хората в Кюстендил го познават много по-добре от мен, защото на предходните избори имаше един от най-високите резултати в страната.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK