Водосвет за здраве и благословение на служителите от Регионална дирекция "Гранична полиция" - Кюстендил

Снимки: Кюстендилска духовна околия

Архимандрит Исаак поднесе на комисар Митов икона с образа на Св. вмчк Мина

По покана на комисар Васил Митов, директор на Регионалната дирекция "Гранична полиция" - Кюстендил, бе отслужен водосвет за здраве и благословение на служителите от дирекцията.

Водосветът бе извършен от Негово Високопреподобие Архимандрит Исаак, архиерейски наместник на Кюстендилска духовна околия, в съслужение с иконом Даниил Хаджийски и дякон Мирослав Костов.

В края на службата бе изпято многолетствие за православния български народ, за Негово Светейшество Софийския митрополит и патриарх Български Неофит и за всички трудещи се в институцията.

Архимандрит Исаак поздрави присъстващите с празника от името на Негово Светейшество, от името на духовенството при Кюстендилска духовна околия и от свое име, като благопожела на всички Божието благословение за мир, здраве и блгополучие в личен план, сили и благодатна Божия помощ в професионалното поприще.

Архимандрит Исаак поднесе на комисар Митов икона с образа на Св. вмчк Мина, а на всички служители бе дадена за благословение иконка на Спасителя - Премъдрост Божия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK