Глоба и обществено порицание за мъж, нападнал фелдшер в Криводол

Снимка: Infomreja.bg

Взел и ключовете за линейката

Обвиняемият Г.М., привлечен към наказателна отговорност от Районна прокуратура – Враца, се е признал за виновен за извършено от него престъпление по чл. 325, ал. 1 от НК.

На 18.10.2021 г., на ул. „Замфир Попов“ в гр. Криводол, Г.М. проявил агресия спрямо фелдшер във Филиала за спешна медицинска помощ. Носейки в ръката дървен кол, той заплашил и отправил нецензурни думи към медицинския специалист. Извършителят взел ключ от специализирания автомобил, с което целял да попречи на медицинския екип, отзовал се на адреса за оказване на спешна медицинска помощ, да потегли към болницата. Обвиняемият обиждал фелдшера и водача на линейката, заплашвал ги с побой.

С действията си Г.М. извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Между защитата на обвиняемия и Районна прокуратура – Враца, е било сключено споразумение, което съдът е одобрил. С определение на съда му е наложено наказание глоба в размер на 500 лева и обществено порицание, което има последиците на влязла в сила присъда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK