НДСВ официално подкрепи кандидатурата на Владимир Елезов за кмет на Благоевград

Владимир Елезов, снимка: infomreja.bg

НДСВ официално подкрепи Владимир Елезов за кметските избори в Благоевград. С това се сложи край на спекулациите, че Националният съвет на партията не одобрява идеята на вота през есента да застане зад председателя на Гражданско сдружение "ЕКИП". Преди около месец се заговори, че подкрепата за Елезов е предизвикала остри спорове между активистите на партията. Част от царистите изразили мнение, че подкрепата за Елезов е била твърде прибързана.

Днес от партийната централа излезе официално становище, че Предизборният щаб на НДСВ застава зад председателя на сдружение "ЕКИП". Владимир Елезов е сред обявените днес нови 43-ма кандидат-кметове, подкрепени от жълтата партия. В началото на септември предстои Предизборният щаб на партията да обяви още партийни и коалиционни кандидати за вота наесен.

КОМЕНТАРИ

ОЛЕ14:44 - 19.08.2011
ЕЛЕЗОВ,ТАЗИ ПОДКРЕПА ТИ БЕШЕ ИЗЛИШНА. ТЕ ИМАТ ЕЛЕКТОРАТ ОТ 50 ЧОВЕКА, ГОРКО И ТЕШКО НА ЛИДЕР,ПОЗНАВАМ АНИ ОТ 20 ГОДИНИ ПО ОТГОВОРНО И РАБОТЛИВО ЧОВЕЧЕ ОТ НЕЯ НЕ ПОЗНАВАМ , НЕ И ЗАВИЖДАМ С ТЕЗИ ТВОЙ КОЛИАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ.
ахах07:38 - 18.08.2011
500 са си 500 , а има доста и нула !
хаха16:26 - 17.08.2011
-500 гласа с тази "подкрепа"!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK