Двама полицаи решиха дългогодишен проблем в Банско

Снимка: Личен архив

Мъжете получиха множество похвали в социалните мрежи

Двама полицаи решиха дългогодишен проблем в Банско.

Минавайки покрай съседна сграда на Община Банско, всеки ден можете да чуете ругатни и крясъци от един балкон на втория етаж. Там живее жена, която има психично разстройство, но няма кой да се грижи за нея.

Подвластна на болестта си, тя крещи, хвърля предмети по минувачите и застрашава както своя живот, така и на останалите.

В полицията са подавани многократно сигнали за агресивната жена, ала предвид състоянието ѝ не са взимани надеждни мерки. До вчера…

След подаден сигнал до 112, пристига екип на МВР, в който на служба са Ремзи Кехая и Костадин Костадинов. Двамата младши инспектори влизат в жилището на жената и я извеждат, за да получи адекватна помощ.

Причината за сигнала, подаден от граждани, е, че лицето хвърляло предмети отново от балкона си и била крайно агресивна.

Жената е транспортирана до МБАЛ-Благоевград, където ѝ е извършен преглед и е настанена в психиатричното отделение, потвърдиха за ИНФОМРЕЖА от лечебното заведение.

Двамата служители получиха множество похвали в социалните мрежи заради това, че не са пренебрегнали проблема. А те от своя страна заявиха, че за тях е дълг да служат на обществото и че благодарят за подкрепата и мотивацията, която получават от началния на РУ-Банско – Кирил Стоянов.

 

Предметите, захвърлени от жената от балкона ѝ по минувачите

КОМЕНТАРИ

Банскалия06:56 - 30.06.2022
А бе точно тва требуаше да напишете за тия утрепки още повече да им се вдигнат акциите…. И без тва за нищо друго не стават освен да спират и да задържат персоналите идващи на работа…!
Зак02:54 - 30.06.2022
Абе тия са малко с наднормено тегло и как покриха нормативните, Ама нека да им се дават повече бабички и некадърни да хващат, че наркотици дрогирани и пияни апък и кражби в Банско нема
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK