Водачи от Благоевград, Симитли, град Рила и село Смолево управлявали дрогирани

Снимка: Infomreja.bg

Проверките са извършени на 23 и 24 май

Около 23:00 часа на 23 май на ул. „Олимпия“ в Кресна от полицейски служители на РУ-Сандански, е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 28-годишен благоевградчанин. В хода на проверката с техническо средство е установено, че същият шофира под въздействие на наркотик, а у 23-годишен пътник от Кресна е намерена и иззета цигара, съдържаща около 0,51 грама канабис.

Уведомена е компетентната прокуратура. Работата по случая продължава.

Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 19-годишен от Симитли.

Около 10:00 часа на 23 май на ул. „ Христо Смирненски“ в Симитли управляваният от него лек автомобил „Фолксваген Голф“ е спрян за проверка от полицейски служители на Второ РУ-Благоевград, които установили, че младежът шофира под въздействие на наркотично вещество.

Проверено е и обитаваното от него жилище в Симитли, където са открити гриндер и полиетиленов плик, съдържащ около 45,38 грама канабис.

За случая е уведомена РП-Благоевград.

Положителен резултат за наркотици е установен и около 15:30 часа на 24 май на ул. „Калина“ в Благоевград, когато служители на Второ РУ-Благоевград,  спрели за проверка лек автомобил „БМВ“ с 42-годишен водач от града. 

В следобедните часове на същия ден на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград е установен 37-годишен от град Рила, който под въздействие на наркотик е шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф“.

След като употребил наркотично вещество, 22-годишен от с. Смолево, община Якоруда, е управлявал лек автомобил „Рено Лагуна“. Той е задържан от полицейските служители около 00:30 часа на 25 май в Якоруда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK