Музика, танци и изработване на еко бижута "Три часа след Джулай" на Моста на влюбените в Благоевград

Снимки: Община Благоевград

Събитието привлече и деца от детски градини и занимални

Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпълниха с детска глъч и творчество Моста на влюбените в празника "Три часа след Джулай".

Иновативно и оригинално, събитието привлече и деца от детски градини и занимални. Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали.

Събитието бе открито от Богдана Костадинова - директор на ЦЛТРДБ, специален поздрав отправи Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт, туризъм“ към Община Благоевград.

„Това прекрасно събитие в първия юлски ден носи радост и на малки и на големи и надяваме се с него да поставим началото на едно безгрижно лято на децата на Благоевград. Благодарим за енергията и любовта, които влагате в творчеството!", каза в част от приветствието си към малките творци Силвия Домозетска.

И като на един истински Джулай Морниг, макар и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.

Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените продължават с второто издание на лятна танцова фиеста, организирана от Община Благоевград  и инструктори от местни клубове.

Тази вечер от 20:30 часа, отново на Моста на влюбените.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK