3 небрежни начина да носим дамски суитшърт

В ежедневието си имаме нужда предимно от комфорт, но това не означава, че не можем да сме стилни

Дамите обичат комфорта. Да, естествено, за нас е страхотно да носим любимата си рокля или красива пола. Но доста често ни се приисква да придобием небрежен стил с чудесен удобен пуловер, особено ако времето навън е студено. Затова днес ще ви представим 3 небрежни начина да носим дамски суитшърт.

Спортен стил с дамски суитшърт

Благодарение на предложенията на Bolf можете да изградите страхотна спортна визия. Това е превъзходно решение за всички активни дами, които желаят да изразят своята същност чрез добре подбрано висококачествено облекло. Така, облечени в красивия си небрежен суитшърт, можете да оформите спортна визия. За да направите това, подберете комбинацията добре. Сложете тениска от техническо трико отдолу, добавете спортен панталон от Bolf и обуйте класически маратонки или по-съвременните им варианти. За есенните и пролетните дни можете да добавите ветровка или спортен елек. Комбинирайте със семпла раница или чанта за през рамо. Когато търсите спортен стил, можете да избирате измежду множество предложения суитшърти. Тук ще изглеждате чудесно с почти всеки вид суитшърт, без значение дали ще има щампи, картинки, надписи или декорации.

Небрежен стил за ежедневието с вашия дамски суитшърт

В ежедневието си имаме нужда предимно от комфорт, но това не означава, че не можем да сме стилни, дори това да е само за нас у дома ни. За да го постигнем, трябва да си намерим първокласен удобен суитшърт, като тези, предложени в магазините на Bolf. Тук също имаме огромна свобода при избора си на модел. Можем да подходим класически и семпло или пък да изберем по-екстравагантна и нестандартна визия. Изберете суитшърт със семпло лого или пък такъв с дързък надпис, който изразява личността ви. Комбинирайте с клин или спортен панталон за у дома или сложете небрежен панталон, ако ще излизате навън. Допълнете с кожени маратонки или боти за през студените дни. Добавете отгоре кожено яке или яке тип бомбър, ако времето го изисква. Завършете с класическа чанта или пък с по-нестандартна такава, включително можете да изберете раница от плат или кожа.

Небрежно облекло за офиса със суитшърт

Ако работното ви място не изисква строг официален или елегантен дрескод, можете да отидете в офиса с небрежната, но все пак стилна визия, предоставена от любимия ви суитшърт. Естествено, тук има някои ограничения. Най-добре е да подберете едноцветен суитшърт с лек надпис или семпло лого, без прекомерни украшения и ярки визуални ефекти. Добавете лек небрежно-елегантен панталон. Сложете любимите си високи токчета, сандали или боти за през зимата.

Друг вариант е да сложите елегантни спортни обувки или полу-официални затворени обувки, например оксфордки. Прибавете любимата си кожена чанта. Облечете лек блейзър или палто за зимата. Сложете красив часовник и класически обеци. Това ще ви позволи да изградите чудесна визия за работното си място. Помнете, че ако се срещате с клиенти, това може да не е най-доброто решение. Но ако се срещате само с колегите си и в офиса ви са позволени небрежните облекла, можете да подходите по този начин и да си осигурите широк комфорт по време на работния ден.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK