Броени дни остават до поредното издание на Рок Елешница

Снимка: Община Разлог

Концертите, които ще съберат стотици меломани, са с начален час 19:00

Броени дни остават до поредното издание на Рок Елешница, което ще се проведе на 1 и 2 юли в местността Степанови ливади.

Концертите, които ще съберат стотици меломани, са с начален час 19:00 часа и през двата дни. На сцената в петък и събота ще се качат изгряващите рок звезди на „Престо“, а веднага след тях в първия ден на юли ще зазвучат световноизвестни хитове и авторски парчета на българо-бразилската група „People of Maha“ и македонската „Troya Band”.

На 2 юли програмата ще продължи с изпълненията на гостите от Англия „The Мelodybeats“ и рок бандата от България „ЕР ГОЛЯМ“.

За поредна година по време на концертите ще се проведе и традиционна благотворителна томбола с награди. Всеки желаещ може да участва в нея след като закупи билет на стойност от 2 лева. Късметлиите, които ще спечелят спа уикенд за двама, ваучер за козметични процедури, барбекю и много други награди, ще станат ясни преди последните рок изпълнения в събота. За поредна година организаторите ще предлагат и различни рок артикули с цел подпомагане организацията и на редица мероприятия в Елешница.

Рок Елешница се провежда за първи път през далечната 1988 година. Фестивалът се налага като едно от най-дългоочакваните музикални събития, което ежегодно събира в село Елешница фенове на рока. На празника и през тази година се очаква да пристигнат гости от Югозапада и чужбина, избрали да съчетаят своята лятна почивка край Разлог с рок приключение.

Събитието е организирано със съдействието на Община Разлог. По време на Рок Елешница са предвидени прекрасно място за къмпинг, денонощен кетъринг, химически тоалетни, медицинско обслужване, голям купон и много незабравими емоции.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK