Бойко Клечков подава оставка като областен лидер на БСП – Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

От доста години нашата партия не е била без народен представител, коментира Клечков

Областният лидер на БСП – Кюстендил, Бойко Клечков ще подаде оставка заради резултатите от изборите на 2 април и загубата на мандат.

"Аз като областен председател на партията сигурно ще си подам оставката за този  резултат – тази сериозна загуба. От доста години нашата партия не е била без народен представител“, коментира Бойко Клечков.

По думите му, като редови член па партията, ще продължи да работи в името на БСП и на хората. "Оставката трябва да бъде обсъдена в общинските партийни организации, а след това и на областното съвещание. Тогава вече мога да кажа окончателно какво е становището на цялата партийна организация.

До сега такъв случай не е имало, но може би това ще бъде първият, в който ще се разглежда оставката на областния председател“, допълни Клечков.

Той уточни, че предстоят анализи по общини, което ще позволи да се каже какви са пропуските.

"Загубата си е загуба. Тя е неприятна за всички, но не е така смазваща, която да ни откаже от политическата работа“, заяви Бойко Клечков.

БСП е четвърта политическа сила в област Кюстендил след изборите на 2 април. За столетницата са гласували общо 5 112 или 13,08%.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK