Община Дупница разкрива 35 нови работни места по проект „Грижа в дома“

Снимка: Infomreja.bg

Първоначалният подбор на персонал ще бъде по документи

35 нови работни места разкрива Община Дупница по спечеления проект „Грижа в дома“, по който ще бъдат обслужвани над 230 жители на града, съобщават от общинска администрация.

За целта, ще бъде направен подбор на персонал за домашен помощник на пълен работен ден. Персоналът се назначава на трудови договори, като спазва стриктно всички нормативни документи, регламентиращи дейността за предоставяне на услугата, така че да изпълнява заложените в проекта дейности, с месторабота “Център грижа в дома”, находящ се в ж.к.”Дупница”, бл. № 8А.

Изискванията за заемане на длъжността са завършено основно или средно образование, а професионален опит – не се изисква. За кандидатите, които имат такъв в социална или здравна сфера ще бъде предимство.

Първоначалният подбор на персонал ще бъде по документи – заявление по образец, документ за завършено образование, автобиография, като одобрените ще бъдат поканени на събеседване.

Документите по образец се получават на адрес: “Център грижа в дома”, находящ се в ж.к. ”Дупница”, бл.№ 8А, като подаването им се извършва от днес до 05.04.2023 г. включително.

Списъците с допуснатите и недопуснатите до събеседване кандидати ще бъдат обявени на 07.04.2023 г. на информационното табло на “Център грижа в дома” и на сайта на Община Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK