Врачка взе за "ритуал" 3 320 лева и 1 570 евро

Снимка: Infomreja.bg

Получила ги от 47-годишна жена, за да върне хармонията в семейството й

Криминалисти от РУ- Шумен, работят по установяване на извършител на измама. Сигнал в полицейското управление в града е приет в обедните часове вчера.

47-годишна жена, жител на каолиновско село, заявила пред криминалисти, че била измамена със сумата от 3 320 лева и 1 570 евро. По нейни данни парите трябвало да послужат за разваляне на магия.

Преди време потърпевшата влязла в контакт с жена, която обещала да й помогне за възстановяване на семейната хармония и уют. Потърпевшата заплащала дребни суми за съвети и ритуали, с които трябвало да се развали лошата поличба. След като те не дали резултат, жената й предложила друг вариант, който със сигурност щял да помогне. За целта трябвало да й даде точна сума - 3 320 лева и 1 570 евро. Парите щяла да й върне, след като приключи ритуалът.

Срещнали се зад храм на пл.“Кристал“ в Шумен. Врачката дала пари на жената и я изпратила до магазин, за да купи продукти, които са необходими за ритуала. Когато се върнала от магазина, потърпевшата установила, че врачката я няма и че е измамена. Подала сигнал в полицейското управление.

За извършено престъпление по чл. 209 от НК е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK