Наградиха победителите в конкурса „Най-розов клас“ в Дупница

Снимки: Община Дупница

Ученици от училищата в Община Дупница се включиха в конкурса и се присъединиха към призива за толерантност в училищните взаимоотношения

По повод Световния ден против тормоза в училище, известен като „Ден на розовата фланелка“, Община Дупница и МКБППМН организираха конкурс на тема „Най-розов клас“.

Ученици от училищата в Община Дупница се включиха в конкурса и се присъединиха към призива за толерантност в училищните взаимоотношения, като изпратиха снимки с проведените от тях инициативи.

В партерната зала на Община Дупница бяха наградени печелившите класове. Първо място бе определено за 5-и „б“ клас към ОУ „Неофит Рилски“ - Дупница, второ място за 4-и „а“ клас към ОУ „Неофит Рилски“ - Дупница и трето място получи 4-и клас към ОУ „Христо Ботев“ с. Самораново. Поощрителни награди получиха 2-и „а“ клас към ОУ „Кирил и Методи“ гр. Дупница и 2-ри клас към ОУ „Христаки Павлович“ - Дупница.

Награда за най-оригинално послание – „И макар да е жилаво злото, в човека все пак побеждава доброто!“, получиха учениците от 1-ви „б“ клас на ОУ „Евлоги Георгиев“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK