Дете пострада при катастрофа в Бургас

Снимка: Infomreja.bg

Още два инцидента са станали през почивните дни

Три ПТП-та на територията на област Бургас са станали за два дни. Има и пострадали.

На 2.12. около 5.23 ч. на бургаската улица "Захари Стоянов" в Бургас лек автомобил "Фолксваген Голф", с бургаска регистрация, управляван от 65-годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащо по пешеходна пътека 11-годишно момче от Бургас, което с контузия на главата, е оставено за наблюдение в отделение "Неврохирургия" към УМБАЛ – Бургас, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Същия ден около 19.00 ч. на кръстовището на айтоските улици "Лозен град" и "Георги Кондолов",фолксваген с бургаска регистрация, управляван от 18-годишен младеж от айтоското село Черноград със стаж от 17 дни, не спира на пътен знак СТОП, като блъска странично навлезлия по път с предимство друг фолксваген, управляван от 30-годишен айтозлия. Той е с болки в гърдите, е прегледан и освободен за домашно лечение. 

На 3.12. около 23.08 ч. на пътя Бургас - Малко Търново, тойота, с украинска регистрация, управляван от 40-годишна украинска гражданка, поради движение с несъобразена скорост, катастрофира самостоятелно, блъскайки се в пътен знак и преобръщайки се по таван.

От ПТП пострадали водачката на автомобила и 11-годишната й дъщеря, които са откарани в УМБАЛ – Бургас.

Водачката е освободена за домашно лечение, без опасност за живота, а дъщеря й е настанена за лечение в отделение "Ортопедия" с "фрактура на лявото бедро", без опасност за живота. 

 


 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK