Набиха полицай и му скъсаха униформата

снимка: infomreja.bg

Набиха полицай и скъсаха униформата му в село край българо-гръцката граница, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал тази нощ в с. Ваклиново, община Сатовча. Към 2.30 часа след полунощ на тел. 112 е получен сигнал от 20-годишен младеж, който се оплакал, че е пребит. Сигналът за пострадалия е предаден на филиала на ЦСМП в общински център Сатовча, както и до местния полицейски участък.

Полицаите обяснили, че не се налага да ходят с патрулка до с. Ваклиново, тъй като там има полицейски служител. За изненада на пристигналия във Ваклиново медицински екип, вместо бития младеж, в центъра на селото открили местния полицай. Той бил окървавен и с разкъсана униформена риза.

От подалия сигнал младеж нямало и следа. На полицая е оказана първа помощ, след което линейката с медицински екип се върнала обратно в Сатовча. За побоя над полицая е уведомен ПУ-Сатовча, случая се изяснява от органите на реда.

Село Ваклиново носи името на героя-граничар Вергил Ваклинов, служел на застава край граничната бразда и убит в престрелка с нарушители на държавната граница през 50-те години на миналия век.

 

КОМЕНТАРИ

пак Старшината14:30 - 14.07.2011
Още малко редакция, още малко...
СТАРШИНАТА10:03 - 14.07.2011
Е какво им е направила униформата, та чак са я набили?
Код за сигурност, въведете кода 9kd