Карадайъ: Аз и Пеевски гласувахме "за", задачата е съдебната реформа

Снимка: БГНЕС

Останалите 34 народни представители от Движението не участваха в гласуването

49-ото НС има една много важна задача - да се опита да направи съдебна реформа. Ние двамата с Делян Пеевски сме гласували “за”. Това е заявка за нашето поведение в Комисията по конституционни въпроси. Заявяваме, че ще сме проактивни.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран от БНР.

“Това за нас е първа крачка към преодоляване на политическата криза. Българските граждани не искат да има 6 поредни ненужни избори. Гражданите искат спешно са преодолеем политическата криза, за да се решават проблемите на хората”, каза той и добави, че според ДПС основният проблем, който чака спешно решение, е спиране на прогресивното обедняване на българските гражданин.

От парламентарната група на ДПС гласуваха само двама депутати. Останалите 34 народни представители от Движението не участваха в гласуването.

 

КОМЕНТАРИ

Лю07:15 - 16.06.2023
Беди О. И Куцузо и Карафеиз са на процент в Билдинг Компани, която редовно печели обществени поръчки в Якоруда... Отклоняват се средства яко...и за 20 години закопаха село Якоруда...но есен ще ги уволня ..а Станимир му е брат. На Боби Богданов...и..също е за Бобов Дол...като стана кмет наесен..освободете Якоруда от тази порочна шайка общински крадци....ограбиха общината, всичко е шуробаджанащина, направиха Якоруда най бедната и безработна община за 20 г порочно управление...мафия..нямат авторитет сред хората и ДПс ще загуби местните избори ако не се отървем от ТЯХ
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK