Академия за доброволци организират в Благоевград

В нея ще участват 35 гимназисти от града

На 11.06.2021 г. Регионалният исторически музей в Благоевград ще бъде домакин на Академия за доброволци 2021 г., в която ще вземат участие 35 ученици от гимназиалните класове на училища от гр. Благоевград.

Академията за доброволци 2021 г. се организира от Местната комисия за борба с трафика на хора в Благоевград и Националната комисия за борба с трафика на хора (НКБТХ) към Министерския съвет в партньорство с Община Благоевград и Регионален исторически музей – Благоевград.

По време на академията младежите ще получат познания за начините за предпазване от рискови ситуации, умения за прилагане на превантивни програми по теми, свързани с трафика на хора, ще доразвият своите презентационни умения, ще научат повече за елементите и структурата на обучителния процес по метода „връстници обучават връстници“.

Поканен за лектор е Михаил Стефанов, консултант и обучител по комуникации, презентационни и медийни умения. Стефанов е основател и директор на най-големия тийнейджърски фестивал в страната – The Bridge.

През 2018 г. начело на международен образователен екип създава “Мини Машини” – първата в света изцяло сторифицирана платформа за умения на бъдещето за младежи. Това за кратко време го превръща в един от най-търсените вдъхновяващи говорители в страната.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK