Москов получи "да" за пети мандат, Нинова се отказва от кандидат-президентската битка

снимки: infomreja.bg

Номинацията за кандидат-кмет на Община Гоце Делчев на Владимир Москов, който зад гърба си има четири успешни кметски мандата, получи единодушното одобрение на над 100 делегати и много граждани на проведената отчетно-изборна конференция на БСП - Гоце Делчев. В залата с пълно мнозинство бе гласувана и подредената листа за кандидат-общински съветници, водач на която е настоящият градоначалник.

В листата за разлика от други избори, когато на челните позиции фигурираха само известни партийни функционери, сега на избираемите места са имената на млади социалисти, предимно от Младежкото обединение на БСП. Този факт БСП обясни на конференцията като реверанс към младите и кадърни кадри на партията.

Така в листата за кандидат-съветници от БСП на челни и избираеми позиции са Димитър Бояджиев, Богдан Боцев младши и Магдалена Пиринска. Лидерът на червените в община Гоце Делчев Тодор Радулов, продуцентът на певицата Николина Чакърдъкова, Васил Циров и Тодор Стефанов също фигурират в листата за предстоящите местни избори наесен.

На конференцията присъстваше и депутатът от Коалиция за България Корнелия Нинова. Тя е една от номинираните от местните социалисти за кандидат-президент. "Благодаря ви за номинацията, но на предстоящия пленум ще си направя самоотвод, защото чувствам, че за този висок пост нямам достатъчно политически опит", заяви пред делегатите Нинова.

Председателят на Общинския съвет Тодор Радулов помоли депутатката гоцеделчевската й номинация да остане като гарант за доверието към нея от страна на партийните членове в общината.

Кметът Владимир Москов изказа благодарност за поредното гласувано му доверие от БСП и заяви, че именно червената партия дава гаранция за стабилност в община Гоце Делчев. Той допълни, че Общината има изготвени проекти за над 40 млн. лв.


 

КОМЕНТАРИ

Тони22:35 - 16.06.2011
повече от една червена бюлетина е престъпление към държавата и общиството но само за комунисти като Москов , Москов заслужава моят глас .
Тони22:33 - 16.06.2011
Опереселено съм антикомунист но Москов винаги получава моят глас защото заслежава . Това е единственият комунист в моят съзнатерлен живот за който гласевам . На тези избори ще гласевам . За кмет на Гоце Делчев - Москов . Общински съветници - ГЕРБ , президент ГЕРБ .
Код за сигурност, въведете кода 2xa