Екоревю в ДГ "Джани Родари" - Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Така тук отбелязаха Световния ден на рециклирането

Пролетно украсеният салон в ДГ „Джани Родари“ – Гоце Делчев, е пълен с родители. Дошли са да се порадват на своите деца, които днес ще влязат в ролята на манекени, за да представят облекла от рециклирани материали. Така детската градина за пореден път ще отбележи 18 март – Световен ден на рециклирането.

В началото по червения килим минават най-големите възпитаници на градината, след тях – по- малките, докато идва ред на групите „Буболечки“, „Мики Маус“, „Сръчни ръчички“ и накрая – на най-малките, група „Лъвчета“. Колко много принцеси, вълшебници и рицари има сред тях! Тук са и Батман, и Спайдермен, и Зоро… Други деца са решили да представят животни или растения като заек, борче, цвете… Не са малко и „роботите“. А едно от момчетата е в народна носия от хартия. Родителите са били твърде изобретателни и сръчни, за да измайсторят този красив пъстър свят.

В края на модното екоревю всяко дете получава награда - грамота и книжка. Получава и аплодисменти, които през цялото време не стихват.

Ревюто напълно отговаря на името на проекта, по който е организирано – „Хубаво е в детската градина“. Това е мнението на децата, а и на техните родители. Мнение, което директорката на детското заведение Марияна Костадинова обобщава с думите: „Беше истински спектакъл, на който се наслаждавахме и с очите, и със сърцата си!“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK