Цветан Цветанов: Гарантирам, че ГЕРБ стои твърдо зад Петър Паунов, № 15 е печелиш в интегралната бюлетина

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

Петър Паунов: Срещу нас застават хората, които вместо сърце искат да имат торбичка от злато

„С управленската програма на Петър Паунов и с неговия отбор от общински съветници Кюстендил ще продължи да се развива. Гарантирам, че ГЕРБ ще стои твърдо зад Петър Паунов. Изберете номер 15 на 25-и септември, защото нямаме време за губене“. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното откриване на кампанията на ГЕРБ в Кюстендил.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ няма да залага на агресивни послания и заклинания, характерни за политическите опоненти на партията. „На агресията не трябва да отвръщаме с агресия. Най-важното в политиката е да имаш капацитет, потенциал, да дадеш стабилно управление на общината. Това минава през стабилното правителство, което имаме днес в лицето на Бойко Борисов.

През тази кампания опонентите ни ще търсят ниска избирателна активност, защото не могат да предложат нито политики, нито програми“, заяви той. Зам.-председателят на ГЕРБ беше категоричен, че победата на Петър Паунов в Кюстендил ще донесе прозрачно управление на общината и ще бъде в подкрепа на стабилното правителство.

„Не трябва да губим време – Петър Паунов трябва да продължи да работи и да се подготвя за новия финансов период, който е много важен както за Кюстендил, така и за всички останали общини“, посочи още Цветанов.

Петър Паунов благодари за подкрепата на ГЕРБ. Преди митинг - концерта той, заедно със своя екип, раздаде над 500 трибагреника на многобройната публика, дошла да ги подкрепи. „Изключително важна крачка ни предстои на 25 октомври. Срещу нас е отборът на лъжата. Срещу нас застават хората, които, вместо сърце, искат да имат торбичка от злато. Техният хоризонт е примитивната алчност и техният Еверест е Жабокрек.

Съжалявам, че отново те се опитват да застанат на пътя на развитието на Кюстендил. Дълги години те признават на своите прояви, че за тях Кюстендил е на последно място. Надявам се, че ние заедно няма да позволим да се стигне до подобно нещо. Не ние посегнахме на културното наследство, а те посегнаха на културното наследство на Кюстендил, Дупница и на цяла България.

Техният народен представител се казва Бат Сали. Ние сме тук, защото вярваме в доброто. Ние не се колебаем да работим денонощно за Кюстендил. Ние искаме да изправим на крака икономиката на Кюстендил. Балнеологията и хотелиерството да станат този приход на източници на средства за младите хора. От тук тръгнаха много прекрасни инициативи за цяла България. От тук ще тръгне и инициативата за безплатна детска градина за всяко българско дете", заяви кандидатът за кмет на Кюстендил Петър Паунов.

Дошли да дадат своята подкрепа за Петър Паунов и Коалиция "Кюстендил", с номер 15 в бюлетината, бяха и народният представител и областен  координатор Кирил Калфин и евродепутатът Андрей Новаков.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK