Кметът Илко Стоянов посети „Творческа работилничка“, организирана от Дневни центрове

Снимки: Община Благоевград

Събитието е по повод 24 май

Потребители от Дневен център за подкрепа на деца и младежи с увреждания и техните семейства, Дневен център за подкрепа на деца и младежи с тежки множествени увреждания и техните семейства, Център за обществена подкрепа взеха участие в „Творческа работилничка“.

Събитието е по повод 24 май, а на него присъства кметът на община Благоевград Илко Стоянов.

„Много се радвам, че сме се събрали днес всички заедно, по случай най-хубавия празник - 24 май! Вярвам във всички вас, вярвам, че можете да постигнете много! Дойдох тук, не само като кмет на общината, но и като човек, за да видя тази хубава енергия и това, което правите всички заедно. Вярвайте в себе си!“, каза кметът на малчуганите, участници в работилницата.

Децата и младежите от Дневния център посрещнаха в своята „Творческа работилничка“ и талантливите възпитаници на  Школа по литературно творчество, с ръководител Соня Кацарска към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Представителите от ЦЛТРДБ поздравиха присъстващите с  3 стихотворения.

В рамките на празничното събитие участниците в пяха, рисуваха и разказваха истории, свързани с Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, на славянската писменост.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK