7 бързи производства срещу пияни и дрогирани водачи в Пернишко

Снимка: Infomreja.bg

Арестуваха 50-годишен при опит на кражба

На 12 юни, в гр. Перник бил проверен лек автомобил „Ауди“ с водач 28-годишен перничанин. При изпробването му с техническо средство е отчетен положителен резултат за канабис. Започнато е разследване по чл. 343 „б“, ал. 3 от Наказателния кодекс и работата продължава.

Отново на 12 юни, на външноградската магистрала в гр. Перник е самокатастрофирал лек автомобил „Шевролет“, управляван от 51-годишен перничанин. Тестът му за наркотични вещества се оказал положителен за няколко вида. Задържан е за до 24 ч. с полицейска заповед и е започнато бързо производство.

18-годишен перничанин е управлявал лек автомобил „Ауди“ след употреба на кокаин. Младежът бил проверен на 13 юни, на пътен възел „Марина бара“. Взета му е кръвна проба за медицинско изследване и бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

С 1, 57 промила алкохол в издишания въздух е шофирал лек автомобил „Ауди“ 27-годишен жител на брезнишкото с. Слаковци. Мъжът бил проверен вчера, на ул. „П. Каравелов“ в областния град. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за до 24 ч. с полицейска мярка.

Отново вчера, в пернишкия кв. „Тева“ е проверен лек автомобил „Фолксваген пасат“ с водач 44-годишен столичанин. Тестът му за алкохол се оказал положителен – 1, 95 промила в издишания въздух. Взета му е кръвна проба и бил задържан за до 24 ч.

41-годишен жител на пернишкото с. Витановци е управлявал лек автомобил „Фолксваген голф“ с 1, 22 промила алкохол в издишания въздух. Мъжът бил проверен вчера, на пътя от Перник за селото. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и работата продължава.

50-годишен жител на гр. Кърджали е задържан при опит за кражба. Тази нощ, около 02, 20 ч. е подаден сигнал от 51-годишен перничанин, че неизвестен е проникнал в мазе негова собственост, намиращо се на ул. „Несебър“ в областния град. Пристигналите на място полицаи задържали 50-годишен мъж от гр. Кърджали, който направил опит да открадне разклонителни кутии, ел. кабели и други вещи. Наложена му е полицейска мярка за срок до 24 ч. и действията по разследването продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK