Мъже са арестувани в Банско: Едни чупили хотели, други - с дрога

Снимка: Infomreja.bg

Акция „Бяло“ и охрана на реда повреме на студентския празник

Акция „Бяло“ и охрана на реда повреме на студентския празник осигуриха служителите на МВР в област Благоевград.

В района на ул. „Пирин“ в Банско е проверен 22-годишен гражданин на Република Северна Македония. У същия е намерен 0,19 грама кокаин. Той е задържан.

При извършена проверка на жилище в  Хаджидимово е открита цигара, съдържаща около 0,24 грама марихуана. 18-годишният обитател на дома е задържан.

Около 22:00 часа в района на парк „Арена“ в Благоевград са проверени трима благоевградчани на 17, 18 и 20 години. У 18-годишния е открита хартиена сгъвка с канабис с тегло около 0,87 грама. Лицето е задържано.

Мъж на 41 години от Бургас е задържан, след като при извършената му проверка в нощен клуб в Банско у него е открит около 0,53 грама кокаин.

От полицейски служители в централната част на Благоевград е проверен 42-годишен мъж от града, който не е записан на метадонова програма. Същият е предал на органите на реда шишенце, за което е съобщил, че съдържа метадон. Шишето е иззето, а течността в него е предоставена за изследване. Мъжът е задържан.

За случаите са уведомени компетентните прокуратури.

През вчерашния ден от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са установени трима водачи, шофиращи след употреба на наркотик.

В обедните часове на 8.12. на ул. „Рила“ в Сандански е проверен товарен автомобил „Мицубиши“, като с техническо средство е установено, че 40-годишният му водач от града шофира след употреба на наркотик.

Около 16:25 часа на същата дата, след като е употребил наркотик, 26-годишен от Гоце Делчев е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Той е спрян от полицейските служители на ул. „Михаил Даев“ в Гоце Делчев.

От полицейски служители е задържан 56-годишен благоевградчанин. Около 11:10 часа вчера, управляваният от него лек автомобил „Мерцедес“ е спрян за проверка в района на ул. „Иван Михайлов“ в Благоевград и с техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества.

От полицейски служители на РУ-Банско, със заповед за задържане до 24 часа е 28-годишен мъж от г София. В следобедните часове вчера, същият е счупил интериорна врата на баня в стая на хотел в Банско и изпразнил част от пожарогасител в коридора на хотела.

Счупено е и подвижното рамо на автоматична бариера на паркинг на хотел в Банско. От работещите по случая полицейски служители е установено, че съпричастен към деянието е 20-годишен мъж от Варна. Той е задържан.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK